2008. február 4., hétfő

VE- Univer 82-103

Még az ArénaBowl előtt voltunk D-Mannel kosárlabda Magyar Kupa meccsen.

Nagyon király kis meccs volt. Már az első negyedben látszott, hogy Bandibá intelmei ellenére a Kecsó nem veszi teljesen komolyan a meccset. Érdekes módon akkor léptek meg, amikor a fiatalok voltak fenn, Tóth pl. egészen jól játszott. A félidőre kialakult a húszpontos különbség, de ami utána következett… A Veszprém Szarvas Gabi okos játékával, és Faragó Péter a negyedben dobott 4 triplájával feljött hét pontra a negyed végére! A szünetben Bandibá megosztotta a fejüket, így a negyedik negyedben irtózatos csata alakult ki, végig fenn voltak a légiósok, és így nyert az Univer 103-82-re, megérdemelten. Megérdemelten, mert az osztálykülönbség kijött, igaz nem támadásban, hanem védekezésben.

Forray kapott rendesen tőlem is, meg Bandibától is, a mester majdnem infarktust kapott.

A Veszprémben Szarvas, Hegedűs Gergő és Faragó volt jó, sajnos Mérész Csabi formán kívül játszott, pedig tőle vártam vezérséget. Az Univerben Jefferson, Fiegi, Ákoska és talán még Szabó volt dicsérhető, bár neki is volt egy iszonyatos homálya. A kecsói fiatalok nem győztek meg, homályok, kapott sapkák fejjel kisebb emberektől stb. A legröhejesebb – sajnos ezt kell mondanom – Blair volt, aki annyira szar volt ezen a meccsen, hogy az NBI/B-be nem igazolnám le…

A szurkolás érdekes volt, Red a dobbal és a kisegítő kórusa küzdött a gimis srácokkal. a harmadik negyedben majdnem állva tombolt az 3-400 emberke.

Remélem feljut a csapat aztán a népek átszoknak a kosárlabdára a hülye kéziről. Lesz új multifunkciós csarnok is, remélem jövőre már ott játszanak! Szép volt fiúk!

1 megjegyzés:

  1. Bizony, remek hangulat, hatalmas küzdeni tudás, valamint Jay barátom beszólásai jellemezték a meccset. Nagyon jó volt ott lenni! :)

    VálaszTörlés