2009. augusztus 30., vasárnap

May the Force India be with you

Meglepő dolog történt a hétvégi F1-es futamon. Giancarlo Fisichella az első helyről indulva második helyre hozott be egy Force India Mercedest. Fantasztikus teljesítmény, ami csak azért nem lett jobb, mert Kimi Räikkönen Ferrarijában KERS üzemelt. Már a futam előtt is felröppentek olyan kósza hírek, hogy Giancarlo átruccanhat a Ferrarihoz Massa helyére. Érdekes elképzelés, főleg most, hogy a Force India ilyen jól megy.
Badoer a két tökutolsó helyével azt reméli, Monzában is ő vezeti majd a Ferrarit, mert azt a pályát aztán nagyon ismeri. Furcsa elgondolás, de majd szerdán kiderül, ki lesz Massa helyettese...
A legújabb hír szerint tavaly Szingapúrban a Renault második számú pilótája, Nelson Piquet szándékosan esett ki a versenyből, mert Alonso csak így nyerhette meg a futamot a Safety Car segítségével. Érdekes elképzelés, de mivel Flavio Briatore állhat az ügy mögött, van rá esély, hogy igaz a híresztelés. Remélem, nem, hiszen ez aztán nagyon rossz fényt vetne a főszereplőkre és az egész F1-re. Izgatottan várom a fejleményeket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése